Hoivaa ja voimaa vaaroilta – valtakunnalliset Green Care -päivät Vuokatissa 30.-31.10.2018

Teemana: Green Care -palveluja koko elämänkaaren varrelle

Tervetuloa valtakunnallisille Green Care -päiville Vuokattiin 30.–31.10.2018! Tapahtuma tarjoaa foorumin luontoperustaisen toiminnan tutkimus- ja kehittämistiedon esittämiselle, esimerkkien ja hyvien käytäntöjen jakamiselle sekä yhteisille keskusteluille ja verkostoitumiselle.

Green Care -päivien teemassa korostetaan luontoon liittyvien hyvinvointipalvelujen tarvetta eri elämänvaiheissa erilaisille asiakasryhmille.  Green Care -päivien esitykset ovat moninaisia: ohjelmassa kuullaan niin yrityspuheenvuoroja kuin tutkimusnäkökulmaa. Kohdevierailuilla ja työpajaosuudessa päästään konkreettisesti kokemaan ja aistimaan luonto- ja eläinavusteista toimintaa. Tavoitteena on esitellä monipuolista Green Care -osaamista tämän ja huomisen päivän muuttuvassa arjessa.

Iloksemme saamme esitellä kainuulaista Green Care -osaamista ja erikoisuuksia sekä hienoja esimerkkejä myös muualta Suomesta ja ulkomailta! Tapahtuman toteuttaa Green Care Finland ry yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Päivät ovat samalla Luonto voimaksi Kainuussa – ja Kantri&Co. -hankkeiden päätösseminaari.

Päivien ohjelma sisältää asiantuntijaluentoja, työpajoja, yritysvierailuja, verkostotapaamisia, posteriesityksiä ja seminaaritorin, jossa toimijat ja hankkeet voivat esittäytyä. Esittelypaikan seminaaritorilta voi varata maksutta ilmoittautumisen yhteydessä. Tiivistelmäkutsu posteriesityksille on avoinna 15.6.18 asti.

Ilmoittautumissivu löytyy sivun yläreunan valikosta. Ilmoittautuminen on auki 30.9.2018 asti. Suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa, sillä työpajoihin on rajoitetut osallistujamäärät. Varmista siis paikkasi juuri haluamassasi työpajassa ja kohdevierailulla ilmoittautumalla nopeasti!

Seminaarin hinnat:

Kahden päivän seminaaripassi (sisältää luennot, kohdevierailut, aamukahvin, lounaan ja työpajat) 80 euroa, sis. alv 24%

Yhden päivän seminaaripassi (sisältää luennot, kohdevierailut, aamukahvin, lounaan ja työpajat) 50 euroa, sis. alv 24%

Illalliskortti (sisältää buffetillallisen ja oheisohjelman tiistai-iltana) 29 euroa, sis. Alv 24%

Tervetuloa lokakuussa Vuokattiin!

KUTSU Green Care -päiville 2018 (pdf)