Vuokatista ja lähistöltä löytyy paljon erilaisia aktiviteettivaihtoehtoja. Miksipä et jäisi seminaarin jälkeen vielä pienelle lomalle Vuokattiin? Patikointi, ohjelmapalvelut ja hyvinvointipalvelut löytyvät läheltä. Testaa myös ensilumenlatu, hiihtoputki, Superpark sekä tutustu Sotkamon kirkonkylän tarjontaan.

Olemme koonneet oheisaktiviteettitarjouksia seminaarikävijöille:

Vuokatti Safaris tarjoaa:

Valjakkoajelua Huskymersulla, 2h

Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon kierroksella! Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Rinki on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan useampia kierroksia lämpötilasta riippuen.

Hinta: 59 € / aikuinen Sis. tarvittavat varusteet seikkailun ajaksi

Husky Center sijaitsee osoitteessa Hyvölänkyläntie 1, joka on noin 4km Vuokatin Urheiluopistolta. Alkumatka on hiekkatietä (n. 2km) ja loppumatkan pääsee asfalttista kävelytietä pitkin (n. 2km). 

Vuokatinvaaran valloitus, ohjelman kesto 2h

Rentoudu upeiden vaaramaisemien keskellä ja nauti raikkaan metsän tuoksusta. Vaellus kulkee hienoa maisemareittiä vaaran päällä. Matkan aikana opas kertoo tarinoita Vuokatin alueesta. Tauolla pysähdymme kauniille paikalle Pikku-Pöllyn rannalle, jossa nautimme retkieväät. Retki toteutetaan porukan mukaan joko reippasti kuntoillen tai letkeästi maisemia ihaillen.

Hinta: 49 € / aikuinen

Ohjelmien aikataulu on sovittavissa. Molemmissa ohjelmissa ryhmän minimikoko on 4 henkilöä. Varaukset etukäteen: https://www.vuokattisafaris.com/

Kainuun vaellustalli tarjoaa:

Islanninhevosvaellukset viikolle 44: 1h vaellus 32 euroa (norm.35 e) ja 2 h vaellus 53 euroa (norm. 58 euroa) koodilla Green Care. Tuntien varaus etukäteen. Aikataulut, tasokuvaukset  ja vapaat paikat on ajantasaisena nähtävissä Kainuun vaellustallin facebooksivuilla.

 

Lisätietoa Vuokatin palvelutarjonnasta löydät täältä.

Sotkamon kuntaan voit tutustua täällä.